Cottage Malibu Suite Premium - 1 Slaapkamers + 1 Badkamer, Jacuzzi (2/2 pers.)

YELLOH! VILLAGE - DOMAINE DU COLOMBIER

Ontdek Californië voor een idyllisch uitje voor twee op Domaine du Colombier. Dompel jezelf onder in een cocon van comfort en luxe in het hart van de Côte d'Azur.

Vanaf het moment dat je binnenkomt, word je omringd door een gevoel van welzijn. Luxueus meubilair, kleurrijke stoffen en zorgvuldig gekozen details creëren een warme en intieme sfeer. Je vindt er een kingsize bed en een matras van hoge kwaliteit, die een goede nachtrust garanderen.

Moderne voorzieningen zoals airconditioning, een flatscreentelevisie en gratis WiFi staan tot je beschikking. Maak optimaal gebruik van de stijlvolle badkamer met XXL-douche.

In de keuken, die uitkomt op de woonkamer, kun je wat smakelijke gerechten in elkaar flansen terwijl je geniet van het gezelschap van je wederhelft. Of nog eenvoudiger, gril wat vlees en groenten op de plancha. Dat is nog een voordeel van een vakantie: je kunt van elk moment genieten zonder je zorgen te maken over het weer.

Je privéterras, in de schaduw van een pergola, is van 's morgens vroeg tot 's avonds laat ideaal om van het buitenleven te genieten.

Heb je liever privacy om aan je kleurtje te werken of gewoon om te ontspannen?

Leun achterover op je ligstoel of in een comfortabele leunstoel in je tuinset. En neem een duik in en uit je privéjacuzzi.

Boek je romantisch uitje op Domaine du Colombier.

Er staat je een onvergetelijk verblijf te wachten, waar elk moment synoniem is met elegantie en ontspanning.

De Malibu cottage is ook beschikbaar in 2-slaapkamer en 3-slaapkamer versie.




Tarieven en beschikbaarheid

Beschikbaarheid & Reservering

Geen enkele plaats beschikbaar

Uitrustingen